vineri, iunie 12, 2009

Duş?:)

Nu chiar.Ultima zi de scoala:))Cam uda,ce-i drept...Da' macar n-a fost fierbinte...
Ei bine...Ne putem considera de acum clasa a 7-a A...Cred...Cu bune,cu rele,anul asta chiar a fost frumos.Ei,lasa,ca la anu' va fi si mai si.E pacat ca au plecat cei de-a 8-a,dar ei au alte planuri,mai mari.
Nu ma pricep la urari,dar nici sa va las sa va urati singuri nu-i frumos.Deci,va urez de bine!Puteti lua asta drept un test de imaginatie.Dar,mai bine puneti voi toate lucrurile bune intr-o oala si scrieti pe ea ca sunt de la mine:">.
Si acum...Planuri?:>Fructe exotice,inghetata si bauturi reci?:>Palmieri,ceva?Nimeni?
Bun.Deocamdata,somn de voie...Ca e bine si la tara:-j.
Si totusi...Vaacaaaaaaaaaaaaaaaantaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :>
Fliu-flliu,fliu-fliu!Eu imi continui zborul. Fliu-fliu!Fliu-fliu!Si mai tarziu luam publicitate,pentru ca ne refacem dupa un an de turuiala.Blogul intra in garaj.
Vacanta placut de placuta!Scoatem palaria si facem o placaciune,apoi zambim la Soare si-l rugam sa fie intelegator,sa nu ne parleasca aripile.Fliu-fliu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a adauga comentarii(ca sa stiu si eu cine sunteti:D),va rog sa selectati optiunea"Nume/Adresa URL"-de la "comentati ca" ,sub postare(adresa URL nu este obligatorie,poate nu aveti un site personal,iar mail-ul[daca este solicitat]nu va fi facut"public")
Multumesc!
Ilinca